Љубов и Секс

Истражувањето покажа дека постарите мажи се поромантични од помладите

Истражувањето покажа дека постарите мажи се поромантични од помладите

Сè што сакаат е брз и валкан секс?

Да, можно е, но анкетите покажуваат дека желбите на мажите над 40 години и на оние помладите значително се разликуваат. Верувале или не, овие постари лица најмногу сакаат романса во кревет!

Имено, бакнувањето и нежниот, лесен, гушнат секс е на прво и второ место од нивните желби, дури и пред оралниот секс! Потоа следи т.н нормални секс(што и да мислиш на тоа), СМ игри и секс тројки. Снимањето за време на сексот воопшто не им паѓа на памет. Помладите се поспремни за експериментирање. Истражувањата покажуваат дека мажите се најактивни и најмоќни помеѓу 20 и 30 години, но тогаш повеќе се фокусирани на квантитетот отколку на квалитетот.