Радио Милева

Исто облечени: Повеќе личи на тато, ама ќерката на Тамара Тодевска има ист стајлинг како неа!

Исто облечени: Повеќе личи на тато, ама ќерката на Тамара Тодевска има ист стајлинг како неа!

Ќерката на пејачката Тамара Тодевска ќе признаете дека повеќе личи на нејзиниот татко, отколку на Тамара.

Но во стајлингот е иста како мама, па и двете со исти јакни позираат на најновата фотографија на социјалните мрежи.

Тамара веќе одамна се врати на работата и настапите, но секогаш е максимално посветена на мајчинството, а во последно време покажа дека е и вредна домаќинка.

Останати вести од Радио Милева