Радио Милева

Исповед на Зорица Брунцлиќ: Кемиш сакаше да се разведеме

Исповед на Зорица Брунцлиќ: Кемиш сакаше да се разведеме

Пејачката откри дека нејзиниот сопруг имал идеја да се разведат, бидејќи тоа би било добро за нејзината кариера.

Тие важат за најзаљубен пар на српската естрада, а неодамна прославија 34 години брак. Зорица Брунцлиќ изјави дека за малку фалело да се разведат. Пред да излезе нејзиниот нов албум, Кемиш имал идеја да пуштат шпекулации дека се разведуваат.

„За пејачите секогаш е модерно пред новиот албум да измислат дека се разведуваат. Па, Мирољуб ми кажа – зошто да не исценираме развод за да успее албумот? Јас му реков дека не е добро за него.

фото: Стефан Стојановиќ

 

Останати вести од Радио Милева