Љубов и Секс

Искусен фотограф за свадби откри три детали кои укажуваат дали бракот ќе трае

Искусен фотограф за свадби откри три детали кои укажуваат дали бракот ќе трае

Американската тиктокерка Шајла Херингтон открила три работи кои наводно укажуваат дека бракот е осуден на развод веќе на денот на свадбата.

Трите детали кои укажуваат дека бракот е во опасност од првиот ден и ги открил искусен свадбен фотограф со кој работела, а кој ги забележал во неговото долгогодишно искуство.

Според него, првиот знак дека двојката веројатно нема да издржи е ако еден од сопружниците направи повеќе од три фотографии без партнерот.

– Ова некако ми е логично. Малку е сомнително да го исфрлите партнерот на повеќе од три фотографии само за да добиете уште неколку со мама и тато – коментира таа.

-Друг показател се девериците или пријателите на младоженецот кои избегнуваат да зборуваат за сопружникот кога се подготвуваат, наздравуваат или што било друго – што укажува, објаснува фотографот, дека не им се допаѓа брачниот другар.

-Третиот показател дека бракот нема да трае, што таа го наведе е кога двојката поминува повеќе време со семејството и пријателите отколку еден со друг во текот на денот.

Извор:Курир.мк