Радио Милева

„Исфрустрирани тинејџери“ – Соња Вуксановиќ удри по Аца Лукас и Жељко Шашиќ!

„Исфрустрирани тинејџери“ – Соња Вуксановиќ удри по Аца Лукас и Жељко Шашиќ!

Бидејќи беше сопруга на двајца пејачи Аца Лукас и Жељко Шашиќ, на некој начин и Соња Вуксановиќ стана позната личност.

Таа не сака многу да зборува за своите поранешни мажи.

„На бившите им посакувам се најдобро, само подалеку од мене. За нив не ни треба да зборувам“, вели Соња за „Glossy“ и додава:

„Да се однесуваа како треба, ќе останевме добри пријатели, но бидејќи се однесуваа како исфрустрирани тинејџери нема никвава комуникација, а не пак пријателство, вели Соња.

Таа истакна дека не крие ништо од нејзините ќерки бидејќи живеат заедно и знаат низ што поминале.

фото: инстаграм

Останати вести од Радио Милева