Радио Милева
Зорица е онаа во сенка

Интригантна изјава на Александра Пријовиќ: „Брена не ми е свекрва!“

Интригантна изјава на Александра Пријовиќ: „Брена не ми е свекрва!“
фото:александра пријовиќ/инсатграм

Александра Пријовиќ и Брена отсекогаш имале однос за пример. Сепак, во последно време одредени изјави на Александра Пријовиќ ја натераа јавноста да се сомнева во хармоничниот однос меѓу свекрвата и снаата.

Имено, Александра неодамна истакна дека не и е грижа што нејзиниот успех постојано го припишуваат на Брена и Филип.

– Мојот брак е многу поголем проблем за моите колеги отколку мојата кариера. Мислам дека сите успеси може да се простат и да се премине преку истите, но фактот дека се омажив за него не. Понекогаш излегува дека без Филип и Брена немаше да успеам. Акцентот е секогаш ставен на него, без оглед што сите песни и спотови ги финансирам сама – изјави Александра Пријовиќ.

Потоа, во интервју за „ИДЈТВ“, таа истакна дека Брена не и е свекрва:

– Морам, пред сè, да кажам дека свекрва ми не е Лепа Брена, туку мајката на Филип, Зорица.
Оваа изјава предизвика сомневања дека Александра Пријовиќ и Брена не се во добри односи. Сепак, Александра сопре гласините и додаде дека Брена е одлична жена.

– Брена е прекрасна жена која се грижи за семејството и таа е многу добар човек – додаде Александра и истакна дека има прекрасна врска со Брена и Боба.

Во една прилика таа изјави за „Хелоу магазин.рс“:

– Би сакал да постигнам сè што постигнале, да имам одлична кариера и да бидам најдобрата мајка на светот. Брена е навистина вистински пример за тоа. Одредени жртви мора да постојат, но само во одредени моменти, не за време на целата кариера или живот. Сите совети што ми ги дава се скапоцени и засега добро ги следам, кажа своевремено Пријовиќ.

Останати вести од Радио Милева