Љубов и Секс

Интересно истражување: Жените со поголеми гради имаат помала веројатност да ги изневерат своите партнери

Интересно истражување: Жените со поголеми гради имаат помала веројатност да ги изневерат своите партнери

Во спроведеното истражување учествувале 31% од жените со „големи гради“, односно кои носеле градници од Д до Г. Според „ Daily Star “, тие помалку изневерувале во споредба со жените со помали гради.

Дури 69% од жените кои носеле градници меѓу А и Ц многу повеќе ги изневерувале своите партнери отколку оние со поголеми гради. Интересно е да се забележи дека најмногу изневеруваат жените со гради кои одговараат на Б корпа, кои изнесуваат дури 35%.

Портпаролката на страницата за запознавање illicitencountries.com рече:

„Испитавме 1.000 наши членови за да дознаеме неколку интересни факти за изневерувањето и големината на женските гради. Резултатите открија дека 69 отсто од жените кои изневеруваат имаат градник помеѓу А и Ц. Број еден градник за прељубниците е Б, а 35 проценти од жените кои го имаат тие величини ги изневеруваат своите партнери“.

извор:popara.mk