Промотер

Инструменталистот Јане Рафајловски ќе ви подари своевиден музички – „Превез од сништа“ (ВИДЕО)

Инструменталистот Јане Рафајловски ќе ви подари своевиден музички – „Превез од сништа“ (ВИДЕО)

На почетокот од есента, еден од нашите најпочитувани инструменталисти Јане Рафаиловски на публиката и подари комплетно спакувано музичко и визуелно дело.

„Превез од сништа“ е насловен новиот проект на Рафаиловски, проект кој повторно и според квалитетот и според тимот, ги поместува границите на невозможното на македонската музичка сцена.

За него велат дека е виртуоз на инструментот и „вајар“ на тонот со висока суптилност, а за тоа говори и ова последно авторско дело, кое во музичките кулоари, веднаш после вчерашната промоција се доживува како уште еден негов проект во кој успева музиката да ја претвори во слика и во боја. Спотот е само целосно надополнување на сказалката во приказната.

Музиката е на Јане Рафаиловски, аранжманот за „Превез од сништа“ го направи Дамир Имери, спотот е дело на Огнен Шапковски и неговиот тим.

Проследете го видеото со своевиден музички „Превез од сништа“ на Јане Рафајловски (КЛИКНИ ТУКА):

Останати вести од Промотер