Вистаграм

Инстаграм профил кој нè води до најубавите места во Виена

Инстаграм профил кој нè води до најубавите места во Виена

Патувањата какви што ги знаеме се ставени на подолга пауза и ретки се ентузијастите кои што овие денови одлучуваат да отпатуваат некаде.

Сега, ќе „патуваме“ на малку поразличен начин – виртуелно, па благодарение на социјалните мрежи, некои од градовите и земјите сега ги доживуваме по пат на прекрасните фотографии.

Некои од нив се толку многу прекрасни што будат носталгија кај нас и нè поттикнуваат при прва можност да ги посетиме, а токму такви фотографии има на Инстаграм профилот „@thissoz“ кој што го води млада девојка од Виена.

Виена низ објективот на овој профил е спој на импресивната архитектура, прекрасната природа (особено напролет кога сè е расцветано), знаменитости кои што задолжително треба да се посетат кога ќе стигнете во Виена.

Уживајте во фотографиите:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oz Okc | Vienna | Munich (@thissoz)

извор: точка.мк

Останати вести од Вистаграм