Радио Милева

Има богатство и помошници, но една работа во домот Лепа Брена ја прави сама

Има богатство и помошници, но една работа во домот Лепа Брена ја прави сама
фото:лепа брена/инстаграм

Со оглед на тоа дека таа живее „на висока нога“, малкумина можат да замислат дека Лепа Бена сама ги извршува домашните работи. Сепак, постојат одредени работи што пејачката не ги остава на помошниците.

– Никогаш не бришам прашина или мијам садови. Има луѓе што ги плаќам за да го направат тоа за мене. Она што треба да го направам со уредувањето, е да ја извлечам мојата непотребна гардероба од плакарот – откри Брена.

– Јас го празнам плакарот неколку пати во текот на годината. Ги фрлам сите оние работи што не ги користам или некому му ги давам, вели Брена.

фото:лепа брена/инстаграм

Сепак, пејачката додава дека не е мрзлива и дека работните навики ги всадиле кај нејзините родители.

– Кога бев млада и сè уште живеев со моите родители, сето ова моравме да го сториме сами. Успешните бизнисмени убаво велат: „За да научите како да управувате со вашата компанија и вашиот живот, треба да започнете од нула и да ги научите најосновните работи. Ова е единствениот начин на кој ќе знаете како да работите за вашата компанија да биде успешна и да бидете добар шеф. “

Останати вести од Радио Милева