Радио Милева

Илјадници лајкови за неколку часа: Сашко Коцев има ХИТ статус до сите мамички!

Илјадници лајкови за неколку часа: Сашко Коцев има ХИТ статус до сите мамички!

Актерот Сашко Коцев и неговата сопруга Смиљана кон почетокот на месец октомври ја добија својата ќеркичка Јоана и за првпат се реализираа во улогата на родители.

Не треба многу да се објаснува за талентот и духовитоста на Сашко, кој преку својот Фејсбук профил овој пат изнасмеа неколку илјадници од своите следбеници на социјаната мрежа.

Имено, тој напиша статус во прашална форма кој го упати до сите мамички кои пишуваат по форуми и бараат одговори во врска со нејаснотиите околку родителството. Па така, и Сашко реши да се приклучи, ама од својот профил и да ја разреши својата дилема.

„Мамички“ помош бебето ми вика AEE EENJJJ EHK EHK KHEENJJ AAEEJ дали некој знае што е ова, што кажува бебето фала?,гласи старусот на актерот и тазе тако кој веројатно со оваа своја шега им го разубави денот на многумина.

Коментари како одговор доби многу, но сигурно не толку духовити како неговиот, а на еден од нив врати „Јас пак мислев пари ми бара“.

 

Останати вести од Радио Милева