Радио Милева
Позитивна вибрација и мотивација

Илина, саканата на Џамбазов природна, без градник и со лоша фризура, ама полна со мотивација (фото)

Илина, саканата на Џамбазов природна, без градник и со лоша фризура, ама полна со мотивација (фото)
фото:илина арсова/инстаграм принтскрин

Веќе не така нова љубовната двојка, Игор Џамбазов и Илина Арсова која редовно преку социјалните мрежи ни покажува како го минува секојдневието.

Она што е сфера на интерес на едниот е далеку од другиот, она што е професија на едниот, нема врска со другиот, она што му е хоби на едниот, не му паѓа на памет на другиот… и обратно! Ама, сепак двојката совршено функционира.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

Илина на една страна, Игор на друга, но нивните лични интереси поеднично се успешни и интересни за јавноста.

Овој пат, во фокусот е Илина која почна редовно на своите следбеници да им објавува мотивациони спортски вежби во домашен амбиент. Она што таа го порави не е за секого, бидејќи нејзе и нема рамна, но колку толку успева да прати позитивна вибрација и мотивација.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

-Што велите за вежбање стомачни? Не секој ден се чувствуваме мотивирани (како денес сигурно не), но дисциплината е круцијална! Запомни: многу нешта во животот не доаѓаат сами. П:С Ден со лоша фризура, без градник, шминка, природно – ишува Илина во описот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

Сигурни сме дека оваа јака женска успеа да мотивира барем дел од нејзните следбеници на Инстаграм кои редовно и се восхитуваат на нејзината издржливост, изглед, принципи во животот…

Останати вести од Радио Милева