Лице в Лице

Игор Џамбазов: „Претчувствував дека татко ми ќе се одјави, токму затоа ми ги раскажа сите приказни“ (ВИДЕО)

Игор Џамбазов: „Претчувствував дека татко ми ќе се одјави, токму затоа ми ги раскажа сите приказни“ (ВИДЕО)

Актер, водител, писател, шоумен, блузер, хуманист, човек кој сака луѓе. Можеби ова е премалку за да се опише ликот и делото на Игор Џамбазов. Но, едно е повеќе од сигурно, а тоа е: Да се живее во времето на Игор е голема привилегија на која треба да бидеме благодарни.

-Си замина нашиот МАЕСТРО, тивко и нечујно, како што живееше во последните 25 години… од денес, конечно со својата Анче… вечен нека ни е споменот на тебе, маестро мој, напиша Игор Џамбазов на социјалните мрежи- беше само едеен од начините од кои се прости од татко му.

За прв пат Игор, проговори за татко му во интервјуто за естрадниот магазин Бекстејџ, работи кои досега не сме ги знаеле, со насолзени очи се присети на некоиу убави моменти.

Што се Игор кажа за татко му во видеото во продолжение:

Останати вести од Лице в Лице