Мегафон
манифестации

Од 4. до 8. мај 2022 на „ВинкоСкоп“: Игор Џамбазов, Фолтин, Ласт експедишн, ДНК-анплагд, Фиц – Студени Нозе, Суперхикс, Мики-Џафер…

Од 4. до 8. мај 2022 на „ВинкоСкоп“: Игор Џамбазов, Фолтин, Ласт експедишн, ДНК-анплагд, Фиц – Студени Нозе, Суперхикс, Мики-Џафер…

Уживање во вкусовите на македонска традиционална храна, многу музика, базар на ракотворби и арт перформанс, ќе понуди годинашниот „ВиноСкоп” што ќе се одржува од 4 до 8 мај на плоштадот „Македонија” во Скопје.

Игор Џамбазов, Фолтин, Last Expedition, DNK Unplugged, Фиц Студени Нозе, Суперхикс, Мики Јовановски – Џафер, DJ Goce SAF и ЗЏМ Биг Бенд, се само дел од имињата задолжени за добро расположение, но организаторите најавуваат и други изведувачи, изненадувања и еден цел ден со многу блуз.

Еве ја комплетната програма по датуми и денови: