Радио Милева

И тој сака полни раце: Харис и порача на Рада – стави си силикони, рамна си како даска!

И тој сака полни раце: Харис и порача на Рада – стави си силикони, рамна си како даска!

Рада Манојловиќ по се изгледа ќе ја зголеми предницата.

Ѕвездата на „Гранд“ на инсистирање на своето момче Харис Берковиќ одлучи до летото да посети естетски хирург и за два броја да ги зголеми градите.

Иако пејачката се плаши од операција и како ќе изгледа по тоа, сепак според еден анонимен извор близок до двојката вели дека Рада е веќе одлучна.

-Таа на Харис му одговара во секој поглед, но повеќепати и вели дека ќе биде подобра риба ако ги зголеми градите. Ајде бре Радо смешна си со мали гради, рамна си како даска. Мораш малку да ги зголемиш, мораш поради мене. Рада на тоа порано само се смешкаше, а сега сериозно го сфати Харис, но сега е сигурна дека налето тоа ќе биде реализирано, открива изворот.

Останати вести од Радио Милева