Радио Милева
Добро утро и наздравје

И Сораја се разбуди: Поглед меѓу гради и кафе меѓу нозе… (ФОТО)

И Сораја се разбуди: Поглед меѓу гради и кафе меѓу нозе… (ФОТО)

Познато е дека оние кои имаат интензивен и бурен ноќен живот, дење спијат до подоцна. Така и српската старлета Сораја Вучелиќ, обично се буди околу пладне…

Па штом стане, веднаш следува едно селфи за добро утро иако е веќе добар ден… А како и на сите и нејзе, денот и почнува со првото кафе…

И уште едно селфи… на кафето! Со поглед меѓу гради, одозгора и кафенцето меѓу нозе… За случајно да не се олади  додека старлетата се слика. Зашто оддамна е познато, кај е најтопло… А играчката? Кој  ја гледа играчката, важна е „мачката“!

Епа, Сораја се разбуди… Наздравје кафенце! А вам, наздравје поглед, народе!

Останати вести од Радио Милева