Радио Милева

И се залепи: Македонскиот пејач во прегратките на Марија Шерифовиќ (фото)

И се залепи: Македонскиот пејач во прегратките на Марија Шерифовиќ (фото)

Регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“  е најпознато музичко шоу каде што македонските кандидати имаат прилика да се претстават себе си.

Од претходната сезона, кога победи нашиот Ристе Ристески и во оваа има многу добри кандидати, а меѓу нив и е Огнен Здравковски кој стигна до 3-от круг.

Огнен, деновиве беше во Белград и присуствуваше на снимањето на 4-от круг на овој музички натпревар, па ја искористи приликата и се дружеше со членката на жирито, пејачката Марија Шерифовиќ.

Дали Здравковски ќе помине во следниот круг останува, да го поддржуваме и следиме…

фото: инстаграм/огненздравковски

 

 

 

Останати вести од Радио Милева