Радио Милева

И пукна филмот: Kиа донесе конечна одлука за Слоба – „Не ме интеренсира ништо“!

И пукна филмот: Kиа донесе конечна одлука за Слоба – „Не ме интеренсира ништо“!

По смртта на Милош Коцкар, Слоба и Киа се зближија. Но, од друга страна Слоба се уште е близок и со Луна Џогани, па изгледа дека нема ништо од помирувње меѓу Киа и Слоба.

За Киа ова е тежок период, бидејќи мораше да ја преброди смртта на нејзиниот татко, како и неверството на нејзиниот сопруг Слоба.

„Сакам да се разведам и да имам свој мир. Тогаш нема да ми биде тешко. Само сакам да се разведам, не сакам ништо друго. Не ме интеренсира ништо“, изјави Киа.

Останати вести од Радио Милева