Радио Милева

Хит видео од „Ѕвездите на Гранд“: Марија ја грабна Карлеуша за гради!

Хит видео од „Ѕвездите на Гранд“: Марија ја грабна Карлеуша за гради!

Марија Шерифовиќ и Јелена Карлеупа се долгогодишни пријателки, но понекогаш знаат и да ги преминат границите.

Српскиот интернет портал „Свет“ направи и објави интерсно и хумористично видео од подготовките на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“, во кое во фокус гоиздвоија моментот која Марија дискретно ја фаќа Јелена за градите, а згора на тоа и се изнасмеаја дека носи тренерки кои личат на пижами.

Погледнете:

Останати вести од Радио Милева