Радио Милева
дарежлив

Хаос во „Ѕвездите на Гранд“: Саша Поповиќ делеше евра на публиката (фото)

Хаос во „Ѕвездите на Гранд“: Саша Поповиќ делеше евра на публиката (фото)

Во последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“, Светлана Цеца Ражнатовиќ ја израдува госпоѓа Новка која редовно седи во публиката кога и подари торба која и беше ветена од Јелена Карлеуша.

Меѓутоа, освен торбичка, Новка доби уште еден подарок и тоа од Саша Поповиќ.

Имено, тој на госпоѓата и подари 50 евра за да и се најдат.

„Госпоѓа Новка ми кажа дека сега мене ми е ред да ставам нешто во торбата, па ќе ставам“ изјави Поповиќ, па со парите тргна кон публиката.

„Да имав ќе ставев 100 евра, но да имав 500, немаше да ставам“, се пошегува Поповиќ.

Има се, може се.

Останати вести од Радио Милева