Ништо лично
ништо лично

Градоначалникот Шилегов побара идеи од граѓаните за аерозагадувањето, прв се јави Иван – Исцелител… и го најде лекот! (ФОТО)

Градоначалникот Шилегов побара идеи од граѓаните за аерозагадувањето, прв се јави Иван – Исцелител… и го најде лекот! (ФОТО)

Загадувањето во Скопје достигна енормни размери! Не се диши ни со гас маска! Мерки, вакви, мерки онакви… на крај мерки никакви не се преземаат!  Градоначалникот Шилегов побара идеи од граѓаните како да се реши загаденоста во главниот град.

Прв се јави тој… Иван – Исцелител… Со чаре, како да се реши проблемот! Па, не џабе е исцелител… Не би го викале така, ако нема „лек за секој проблем“!

Еве го неговото „генијално предлог решение“, кое за жал заради презафатеноста не можеше да дојде лично да му го соопшти на скопскиот градоначалник, ама затоа „лекот“ го постираше на Фејсбук:

Останува да ја сочекаме одлуката на Шилегов… Ќе го прифати ли предлогот на македонскиот Исцелител, па при првата реконструкција на владата… еве ти кандидат за нов министер за екологија и животна средина. А, можеби може и веднаш…. за здравство!

Останати вести од Ништо лично