Радио Милева
Неочекувано

Го видовте крајот, но ова е голема вест за обожавателите на „Мојот син“: Ќе се шокирате од новините!

Го видовте крајот, но ова е голема вест за обожавателите на „Мојот син“: Ќе се шокирате од новините!

Обожавателите на серијата „Мојот син“ го видоа крајот на серијата, односно завршетокот на сезоната кога Ајшеѓул е убиена од Невра, а Појраз полудува. Но, тука не е крајот… барем за турските продуценти.

Деновиве на Инстаграм се појави голема вест за сите обожаватели на серијата, односно беше објавена најавата на второто продолжение.

Имено, она што е изненадувачко е дека во серијата ќе има нови ликови, но ќе ги нема главните – Ајшеѓул и Појраз.

Инаку, премиерата беше закажана за 15-ти декември 2017 година во Турција, а дали и во Македонија ќе дочекаме да ја гледаме, останува времето да покаже…

Останати вести од Радио Милева