Радио Милева
погодете го моделот...

Гола или не е? Емилија Розман сосема се соблече или само така ви се чини? (ФОТО)

Гола или не е? Емилија Розман сосема се соблече или само така ви се чини? (ФОТО)

Македонската мисица  Емилија Розман, која неодамна победи на изброт за Мис интернационал туризам во Бугарија, ужива во успехот, користејќи ги миговите на славата за нови фотосеанси.

Најновата фотосесија на убавата Емилија е наменска и работна. Имено, нејзината популарност ја искористи еден бренд за женска долна облека, па одлучија токму Розман да биде нивното заштитно лице за оваа сезона. Топ модел, кој ќе ги носи и рекламира нивните производи.

Подобар избор се чини и не можеа да направат. Останува само да го видиме изборот на комплетната колекција на производителот. Моделот го знаеме, нивните нови модели допрва треба да ги видиме. Ама затоа во меѓувреме видовме нешто друго. Така ли е или не? Емилија Розман, гола или…? Згодната мисица сосема се соблече при снимањето на истата фотосесија  или само така ви се чини? И вам и нам?

Од постираната фотографија на нејзините Инстаграм приказна, на прв поглед така изгледа… Ама само на прв! Ако подобро ја загледате, ќе забележите дека топ моделот на себе носи токму еден од моделите на брендот. Останатото е игра на сенките и светлината, умешност на фотомајсторот и избор на бојата на долната облека!  Ама затоа  глетката е… фасцинантна!

Останати вести од Радио Милева