Радио Милева

Гоца Тржан долго го криела овој шокантен детаљ: Раша ме малтретираше и нападна!

Гоца Тржан долго го криела овој шокантен детаљ: Раша ме малтретираше и нападна!

Познатата пејачка Гоца Тржан откри до сега непознати детали поврзани со вториот брак.

Раша е голема поддршка на Гоца Тржан во кариерата и верува во нејзиниот вкус, па кога постои нешто што него не му се допаѓа, веднаш и кажува.

Дека Гоца ужива со сегашниот сопруг не е тајна, а сега пејачката откри како љубовта меѓу нив започнала.

Немаше воопшто работа од типот: „Јао, Гоца Тржан“. Тој реагираше на мене кога се запознавме, кога дојдов на проба. Тоа траеше со месеци, Тој мене ме нападна, малтретираше, замараше. Јас му ги дадов сите шанси да погреши, но не погреши. Сите ние грешиме, но не направи кардинална грешка која би ме одбила од него, била искрена Гоца.

Таа им даде совет на сите девојки:

Не ви треба некој кој не ве почитува, не прифаќајте помалку од она што го сакате, рекла пејачката.

Останати вести од Радио Милева