Радио Милева

„Го подржувам“ – Ана Радуловиќ проговори за влегувањето на нејзиниот сопруг во „Елита“ (фото)

„Го подржувам“ – Ана Радуловиќ проговори за влегувањето на нејзиниот сопруг во „Елита“ (фото)

Неодамна започна седмата сезона на реалити програмата „Задруга“, која се вика „Елита“, а Ана Радуловиќ е една од новите водителки на овој проект од оваа сезона.

Имено, Ана Радуловиќ и Маша Михаиловиќ од оваа сезона се приклучија на одлично координираниот тим составен од Ивана Шопиќ, Душица Јаковљевиќ и Дарко Танасијевиќ.

-Одамна сакав да бидам водителка на реалното шоу и да бидам дел од „Задруга“. Секој што се занимава со овој бизнис и вели дека нема таква желба, не е искрен. Тоа се случи спонтано, добив покана за емисијата „Народ пита“. Претпоставувам дека добро поминав и тие беа задоволни, а потоа добив покана да бидам дел од „Елитата“. Добив покана, ништо не навестив, ниту побарав – изјавила Ана. Водителот ја праша Ана како би реагирала доколку нејзиниот сопруг, пејачот Мирче Радуловиќ реши да влезе во „Елита“ и дали ќе има некакви привилегии во однос на другите учесници во реалното шоу.

– Во овој случај можеби ќе ми беше проблем, но ако тој одлучи така, тогаш ќе треба да биде свесен дека морам да бидам професионалец и дека нема прогледување низ прсти. Би го поддржала во таа одлука, што уште не. Јас одамна бев за тоа да влезе во риалити, но тој е некој што многу работи и јас сега многу работам и мислам дека во овој момент не би можеле да се координираме ако влезе сега и не би биди таму 24 часа со месеци – рекла Ана, а потоа водителот прашал дали некогаш разговарала со членовите на продукцијата за приклучување во реалното шоу:

– Не ме прашувај тоа, не можам да ти одговорам на тоа – низ смеа рече Ана.

Останати вести од Радио Милева