Радио Милева
партија дупло задоволство

Ѓексон и Мина на секс во туш кабина: Од извиците и стенкањата се тресеше бањата! (ВИДЕО)

Ѓексон и Мина на секс во туш кабина: Од извиците и стенкањата се тресеше бањата! (ВИДЕО)

Откако се врати во шоуто  „Задруга“, Мина му се залепи и не се одвои од Немања Ѓериќ – Ѓексон. Како и што се очекуваше, се случи и нивниот нов секс… Овој пат во туш кабината.

Како што е познато, камерите иако се инсталирани во тоалетот,  оваа љубовна двојка толку вешто „се криеше“, така што ништо не беше видливо. Но, токму затоа пак, и тоа како се слушаше што прават.

Погледнете самите дел од нивната „акција под тушот“ во видеото во подолу:

Останати вести од Радио Милева