Радио Милева

Ги напуштил жената и децата: Се разведува познатиот српски пар!

Ги напуштил жената и децата: Се разведува познатиот српски пар!

Како што пишуваат српските медиуми, познатиот српски пејач се разведува.

Бане Мојиќевиќ уште пред два месеци се иселил од семејниот стан во кој живеел со сопругата и децата.

Тој започнал ергенски живот, а се шпекулира дека имал и нова избраничка, која е причината за разводот.

Останати вести од Радио Милева