Живот и Стил

Ги чека тежок крај на годината: За 2 хороскопски знаци месец декември ќе биде најмалку среќен

Ги чека тежок крај на годината: За 2 хороскопски знаци месец декември ќе биде најмалку среќен

Тие ќе мора да бидат трпеливи и да почекаат подобар период од наредната година која доаѓа.

За нив важи советот да ги прегрнат проблемите и да научат да чекаат поради тоа што тоа што е нивно само ќе си дојде.

Бик
Биковите се први на листата. Цела година ви била исклучително напорна и стресна. Најмногу поради промените, а вие сте ги имале најмногу, како на семеен така и на љубовен и деловен план. Не можат ѕвездите да ве израдуваат затоа што ве чека уште еден удар на промени до крајот на 2022 година. Но, веќе од првата половина на јануари и вие ќе почнете да дишете и полека работите ќе си дојдат на свое место.

Јарец
На Јарците годината им била предизвикувачка најмногу на полето на љубовта. Во кариерата имале мали и ситни турбуленции кои не ви наштетиле многу. Тој дел од животот го држите во свои раце, но љубовта ви задава немир.

Враќањето на поранешните партнери, враќањето во минатото, сето тоа е на некој начин карма. Полека со нив завршете и треба да бидете свесни дека таму немате што да барате. Но, се зголемува стравот од страв од емотивна самотија. Баш поради тоа немојте да се впуштате во односи кои не ги чувствувате туку застанете и верувајте дека тоа што ви припаѓа доаѓа само од вас. Во тоа ќе се уверите во 2023 година, а на вам е да ѝ дадете шанса и да ѝ верувате!

извор:кармин/точка.ком.мк