Мегафон

FUNK SHUI ексклузивци на Авалон продукција

FUNK SHUI ексклузивци на Авалон продукција

Авалон информира дека започнува соработка со македонскиот бенд FUNK SHUI.

Оваа соработка е во рамките на јубилејот- 25 години од постоењето на Авалон Продукција како најголем музички бренд во Македонија и на Балканот, се` со цел за да им дадеме и поддршка на македонските музички артисти.

Во периодот што следува, Авалон Продукција ќе биде извршен продуцент, односно издавач, промотер и букинг-агент на FUNK SHUI.

Останати вести од Мегафон