Радио Милева

(ФОТО) Жените исплакнаа очи: Рашо на Гоца Тржан гол – си ја покри само машкоста!

(ФОТО) Жените исплакнаа очи: Рашо на Гоца Тржан гол – си ја покри само машкоста!

Гоца Тржан и Рашо Новаковиќ дефинитивно не се конвенционална двојка, а тој тоа го покажа со најновата фотографија.

Младиот музичар се фотографираше целосно гол по тренинг, а интимата ја покри со крпа.

Ова веројатно не и пречи на неговата Гоца, бидејќи и таа често објавува разголени фотографии од својот сакан, гордеејќи се со тоа какво младо пиле има во креветот.

Останати вести од Радио Милева