Радио Милева

(ФОТО) Викторија Бекам закопчана до грло, ама брадавиците ги покажа пред сите!

(ФОТО) Викторија Бекам закопчана до грло, ама брадавиците ги покажа пред сите!

Викторија Бекам повторно направи хаос шетајќи се по улиците во Њујорк. Сопругата на Дејвид Бекам носела фустан и била закопчана до грло.

Но, нешто друго навистина привлекло внимание. На фустанот јасно се оцртале брадавиците на Викторија, што многу мажи кои се нашле таму ги доведе до лудило.

Останати вести од Радио Милева