Радио Милева

(ФОТО+ВИДЕО) Заедно на сцена, заедно и во брачен живот: Македонската музичка двојка се заколна на вечна љубов во убавиот Охрид!

(ФОТО+ВИДЕО) Заедно на сцена, заедно и во брачен живот: Македонската музичка двојка се заколна на вечна љубов во убавиот Охрид!

Во 2016 година таа клекна пред него и ја побара неговата рака за сопруг.

Ваквиот необичен потег секако беше интересен за медиумите кои охридската двојка Денис Мурат и неговата сакана Стефани Стефановска не заобиколија да ги напишат во забавните рубрики.

Речиси две години подоцна во Охрид се случи и нивната венчавка кога Денис и Стефанија се заколнаа на вечна љубов.

Интересно е што љубовта меѓу нив се родила на охридска плажа и оттогаш не само што функционираат заедно на сцена како дуо „Дис“,туку почнаа и заеднички брачен живот.

Инаку, македонската јавност го запозна Денис во македонското музичко шоу„ Идол“ каде беше еден од фаворитите.

Погледнете ја нивната љубовна приказна:

фото:фејсбук

Останати вести од Радио Милева