Радио Милева

(ФОТО +ВИДЕО) Само за оние со длабок џеб: Ова е егзотичниот луксуз од медениот месец на Каролина и Михаил!

(ФОТО +ВИДЕО) Само за оние со длабок џеб: Ова е егзотичниот луксуз од медениот месец на Каролина и Михаил!

За пејачката Каролина Гочева и сопругот Михаил Корубин медениот месец почна неколку месеци по свадбата, но затоа избраа специјална дестинација која е хедонистички рај за сите сетила.

Од студената Канада, заминаа за Мексико каде моментално уживаат во ресортот кој секако е за оние со подлабок џеб.

Таму е топло, сонцето свети, а тие се максимално препуштени во природните убавини и егзотичниот луксуз каде се сместени.

Од она што може да се види, сопружниците повторно избраа дестинација каде се случуваат журки на плажа, токму како оние кога беа на Миконос.

Како изгледа овој рај, гледате во продолжение:

A post shared by Tatiana (@tanya_kudrik) on

Останати вести од Радио Милева