Радио Милева

(ФОТО) Ваков фустан не сте виделе: Барбара Шегетин провоцира со изглед по кој погледот сам наоѓа правец!

(ФОТО) Ваков фустан не сте виделе: Барбара Шегетин провоцира со изглед по кој погледот сам наоѓа правец!

За некогашната учесничка во реалното шоу „Големиот брат“, Барбара Шегетин, пред извесен период во регионалните медиуми се пишуваше дека е исчезната, но оваа мистерија остана како таква без детали околу тоа што се случило.

Барбара повторно се појави, без да дава некои објаснувања за пишаното и си продолжи по старо.

Провокацијата е нејзината силна страна, а овој пат ги „почести“ следбениците на своите профили на социјалните мрежи со провокативни фотографии од кои фустанот што го има на себе е со посебно вулгарен детаљ.

Имено, тој е отворен токму под едната града, па сакале или не, погледот дефинитивно ќе ви бега таму.

Останати вести од Радио Милева