Радио Милева

(ФОТО) Убавината на Наоми Кембел остава без здив, а кога ќе ја видите нејзината мајка…

(ФОТО) Убавината на Наоми Кембел остава без здив, а кога ќе ја видите нејзината мајка…

Таа е една од најуспешните светски манекенки, чија убавина е светски позната.

Кога ќе ја видите мајката на Наоми Кембел, веднаш ќе ви стане јасно дека кога е изгледот во прашање, главна улога имаат гените.

Мајката на прочуениот „црн пантер“ изгледа фантастично добро, а малкумина би поверувале дека таа има 66 години. На едно случување во Лондов се појавија заедно, а веруваме дека и вие би помислиле дека се сестри.

Имено, Наоми е родена во Лонодн, а детството го минала во Рим, каде нејзината мајка работела како танчарка.

Останати вести од Радио Милева