Радио Милева

(ФОТО) Тамара Ѓуриќ доби машина од 100 илјади евра!

(ФОТО) Тамара Ѓуриќ доби машина од 100 илјади евра!

Стерлетата Тамара Ѓуриќ на социјалните мрежи ќе биде чудо ако не објави голи фотографии на кои нема граници за провокација.

Овој пат за чудо покажа нешто поразлично од голотија, односно се пофали дека во нејзиниот возен парк ќе има уште еден автомобил, односно Мерцедес џип вреден околу 100 илјади евра.

Српските медиуми веќе почнаа да пишуваа за новото милениче на старлетата, за кое се уверени дека е подарок, бидејќи таа на прашање од медиумите не сакала да одговори кој и го купил овој скапоцен подарок .

Останати вести од Радио Милева