Радио Милева

(ФОТО) Стара и пожолтена: Беквалац се ослободи од предметите на сопругот, а еден детаљ е за срамење!

(ФОТО) Стара и пожолтена: Беквалац се ослободи од предметите на сопругот, а еден детаљ е за срамење!

Наташа Белквалац се ослободи од работите од сопругот Лука Лзаукиќ од станот на Дедиње.

Екипата на  Блиц.рс се наоѓа на лице место и на фотографиите можеме да забележиме што се се наоѓа во торбите.

По личните работи на Лука  дојдоа неколку мажи, а тоа што се забележува е дека ната водела сметка да му испрати се, па дури и старата пожолтена перница.

blic.rs

blic.rs

Останати вести од Радио Милева