Радио Милева

(ФОТО) Славната пејачка од секс икона премина во буцка ама фановите ја сакаат и ваква!

(ФОТО) Славната пејачка од секс икона премина во буцка ама фановите ја сакаат и ваква!

Ријана станува сѐ покрупна, а фановите не престануваат да го фалат нејзиниот нов имиџ.

Веќе неколкупати е фотографирана во тесна облека на која јасно се гледа вишокот , но сепак таа покажа дека со стил умее да се носи со килограмите.

Фановите велат дека пејачката никогаш претходно не изгледала подобро.

Покрупните девојки се повеќе се ин, а Ријана во такво издание за повеќето е секси.

Што мислите:

Останати вести од Радио Милева