Радио Милева

(ФОТО) Семејството на Бурак го видовте, а еве ги сестрите и мајката на неговата убава сопруга Фахрие!

(ФОТО) Семејството на Бурак го видовте, а еве ги сестрите и мајката на неговата убава сопруга Фахрие!

Убавата турска актерка Фахрие Евџан, минатото лето му стана сопруга на својот сакан, актерот Бурак Озчивит.

За свадбата пишуваа многу медиуми, а подоцна и за нивниот егозтичен меден месец.

Деновиве имавте множност да го видите семејството на Бурак и тоа дека личи на мајка си, а овој пат запознајте го семејството на неговата сопруга.

Таа е четвртото и најмало дете во семејството и има уште три сестри кои исто така се убави и потсетуваат една на друга.

Во продолжение погледнете дел од нивните семејни фотографии:

Останати вести од Радио Милева