Радио Милева

(ФОТО) Се сеќавете ли на стриптизета Виолета од „Жикина династија“ – вака изгледа денес на 53 години!

(ФОТО) Се сеќавете ли на стриптизета Виолета од „Жикина династија“ – вака изгледа денес на 53 години!

Далечната 1980 година се прослави во филмот „Тесна кожа“, 1992 година ја доби улогата на Виолета стриптизета која и денес се памети.

Актерката продолжи со глумата, па и се случи семејна трагедија, а денес тешко би ја препознале на 53 годишна возраст.

„Јас сум стриптизета Виолета. Останав без работа, па решив да се мажам. Ауу, што ми е срам…“ реченица од прочуената „Жикина династија“ на која сигурно многумина се сеќаваат.

Веруваме дека повеќе генерации ја паметат Виолета, која ја играше актерката Оливера Викторовиќ, а денес таа изгледа вака.

За потсетување, погледнете ја легендарната сцена со Жика, Милан и Виолета:

Останати вести од Радио Милева