Радио Милева

(ФОТО) Се сеќавате на Ѓокче од „Љубовта на мојот живот“: Погледнете колку различно изгледа денес!

(ФОТО) Се сеќавате на Ѓокче од „Љубовта на мојот живот“: Погледнете колку различно изгледа денес!

Младата и шармантна турска актерка Ханде Догандемир, ја запознавме во серијата „Љубовта на мојот живот“, каде ја играше улогата на неповторливата Ѓокче.

Од снимањето на серијата помина подолго време, а Ханде денес изгледа доста поразлично од претходно.

Има поинаква фризура, но забележително е и тоа што е заслабена.

Покрај актерските ангажмани, Ханде често позира и како модел во модни списанија, а колку е промената, погледнете од фотографиите.

Останати вести од Радио Милева