Радио Милева

(ФОТО) Сања Кужет во навидум едноставен изглед, но кога се сврти сите гледаа во нејзината позадина!

(ФОТО) Сања Кужет во навидум едноставен изглед, но кога се сврти сите гледаа во нејзината позадина!

Сања Кужет важи за една од нашите најатрактивни водителки, а нејзините стајлинзи често предизвикуваат бурни коментари.

Така беше и изминатата сабота, кога според мислењето на многумина, ги засени сите натпреварувачки во „Ѕвездите на Гранд“, но овој пат не поради длабокото деколте.

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Имено, на многумина во „око им падна“ детаљот на задникот од нејзините панталони, за кој таа специјално се сврти да го покаже и секако да ја распали фантазијата на посилниот пол.

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Останати вести од Радио Милева