Радио Милева

(ФОТО) Само Вучиќ може да направи ваква трагикомедија: „Среќните луѓе“ ќе ве насмеат до солзи!

(ФОТО) Само Вучиќ може да направи ваква трагикомедија: „Среќните луѓе“ ќе ве насмеат до солзи!

Во квизот на ТВ водителот Драган Вучиќ секојдневно се случуваат хаотични ситуации пред камера, но баш кога помислувате дека повеќе ништо не може да ве изненади, се случува спротивното.

Овој пат, натпреварувачите требаше да погодуваат како гласи на латински познатата изрека „Додека дишам се надевам“.

Најдобро е самите да го погледнете видеото кое стана хит на социјалните мрежи и да видете до каде заминаа нештата…

Останати вести од Радио Милева