Радио Милева

(ФОТО) Ричард Гир има 68 години, а вака изгледа неговата 34 години помлада девојка!

(ФОТО) Ричард Гир има 68 години, а вака изгледа неговата 34 години помлада девојка!

Тој е еден од најпознатите холивудски актери, а изгледа дека нема дама која не воздивнувала за него.

Големиот заводик  е на крајот од седмата животна деценија. Гир има 69 години и многумина би потврдиле дека за возраста изгледа одлично.

Дека е уште во форма и го сакаат млади девојки, потврдува што е во врска со 34 години помлада од него девојка, со која неодамна се појави на една манифестација во Мадрид.

Александра Силва е од Шпанија и работи како ПР , а е ќерка на екс претседателот на Реал Мадрид.

Останати вести од Радио Милева