Радио Милева

(ФОТО) Раскош во секој кадар: Велевска „пали и жари“ во тесен корсет и црна мрежа!

(ФОТО) Раскош во секој кадар: Велевска „пали и жари“ во тесен корсет и црна мрежа!

Велат дека месец  јануари е мртов месец и еден од најдепресивните, но за нашата позната фолк-пејачка Елена Велевска –тоа не е случај.

По празничниот период, како и секоја година, како да се случува штама, а Велевска реши да ја разбие со нова провокативна фотосесија во нејзин стил.

Ако не е нова песна, пејачката знае како да приреди празник и за очи за своите обожаватели, па по тој повод избра сценска гардероба, сочинета од раскошен корсет кој ги истакна нејзините најсилни атрибути.

Фотосесијата е реализирана во едно казино во Гевгелија, а заслужен за истата е фотографот и редовен соработник на пејачка, Томе Табанов.

Погледнете:

фото:Томе Табанов

Останати вести од Радио Милева