Радио Милева

(ФОТО) Првата венчаница на Пријовиќ ја видовте, ова е втората, а пак третата ќе ја гледате со неверување

(ФОТО) Првата венчаница на Пријовиќ ја видовте, ова е втората, а пак третата ќе ја гледате со неверување

Како што беше претходно најавено, така и се случи… Невестата Александра Пријовиќ на својата венчавка која се случи вчера во Белград, промени три фустани.

Првиот беше традиционална венчаница која ја носеше во црквата, а подоцна на забавата ја облече и втората во сирена крој, доста едноставна, но ја истакна нејзината линија.

Третиот фустан беше најголемо изненадување. Тој воопшто не потсетуваше на невестински, туку беше тоалета во кабаретски стил со реси.

Заедничко за сите три изданија беа длабоките деколтеа. Како ви се допаѓа оваа позната српска невеста?

Останати вести од Радио Милева