Радио Милева

(ФОТО) Пред Ајшеѓул: Појраз беше во врска со овие две актерки во приватноста!

(ФОТО) Пред Ајшеѓул: Појраз беше во врска со овие две актерки во приватноста!

Турскиот актер Икер Калели(33)  кој го запознавме по улогата на Појраз во турската серија „Мојот син“, како во серијата, така и во реалноста е во врска со актерката Бурчин Терзиоглу, или неговата Ајшеѓул.

Но пред Бурчин, Икер беше во врска со две актерки, од која со едната исто така глумеше и на филм.

Пред да ја започне врската во Бурчин, Икер во 2014 беше еден месец во врска со турската актерка Бегум  Биргорен, но романсата набргу ја снема, а актерот потоа си ја најде Бурчин.

Изгледа дека колешките му се слаба страна на актерот, па пред Бегум беше во петгодишна врска со турската актерка  Ѓокче Бахадир.

Со оглед на тоа колку време се заедно, изгледа дека Појраз и Ајшеѓул се создадени еден за друг.

Останати вести од Радио Милева