Радио Милева

(ФОТО) Послаб и без суканици: Вака изгледаше Раста на почетоците од кариерата!

(ФОТО) Послаб и без суканици: Вака изгледаше Раста на почетоците од кариерата!

Стефан Ѓуриќ Раста на почетокот од кариерата изгледаше сосема поинаку.

Пред да започне врска со Ана Николиќ, Раста изгледаше како секое друго просечно момче.

Без долгите суканици и значително послаб.

Ако ве интересира како раперот заработи пари и какви беа неговите почетоци, тоа најдобро ќе ви го опише во песната „Моја ствар“.

 

Останати вести од Радио Милева