Радио Милева

(ФОТО) Поради неа Саша Поповиќ престана да дише: Оваа девојка го остави жирито на „Ѕвездите на Гранд“ без зборови!

(ФОТО) Поради неа Саша Поповиќ престана да дише: Оваа девојка го остави жирито на „Ѕвездите на Гранд“ без зборови!

Во последната и најнова епизода на „Ѕвездите на Гранд“, се појави натпреварувачка која го воодушеви жирито и со глас и со стас.

Моника Ивкиќ има 27 години и доаѓа од Виена за да учествува во популарното музичко шоу. По потекло е Босанка, изгледа прилично атрактивно, а нејзините гласовни способности добија потврда и од жирито.

Меѓутоа, која се спуштија ѕидовите и ја видеа, членовите на жирито занемеа.

Снежана Ѓурик пак, постојано се трудеше да го врати Саша Поповиќ во нормала на кој му застана здивот од целосната појава и претставување на Моника.

До каде ќе дотурка оваа атрактивна учесничка, останува да видиме…

Останати вести од Радио Милева