Радио Милева

(ФОТО) По 11 години оваа пејачка од „Гранд“ сега има 33 килограми помалку и е како друга жена!

(ФОТО) По 11 години оваа пејачка од „Гранд“ сега има 33 килограми помалку и е како друга жена!

Слаѓана Ѓорѓевиќ Буцка во медиумите стана позната по учеството во „Ѕвездите на Гранд“ во 2007 година, кога шоуто го имаше најголемиот успех.

За време на музичкиот натпревар никој не го оспори нејзиниот талент, но членовите на жирито и забележуваа за изгледот.

По 11 години „Буцка“ реши својот изглед да го доведе во нормала.

Таа за една година успеа да намали дури 33 килограми и сака се уште да слабее.

Еве ја трансформацијата:

Останати вести од Радио Милева